Wie zijn onze docenten?

Megan (Meg)

Megan is onze geweldige zangdocente! Ze geeft de kids met veel passie zangles. Ze heeft een passie voor haar leerlingen helpen om te groeien.
Megan vertelt:

Ik zie graag het proces dat mijn studenten doorlopen. Mijn favoriete deel is wanneer ze de verandering zelf zien en horen hoe ver ze zijn gekomen. Ik geloof sterk dat iedereen kan zingen, maar dat we “bang” zijn om het te laten zien. Ik vind het leuk om al mijn studenten, jong en oud, te begeleiden om het beste van hun stem te laten horen, op een gezonde manier!

Megan houdt van zingen, optreden, lesgeven. Ze houdt vooral van wereldmuziek. Maar ook van eten en dan voornamelijk alles met rijst.


Barbera
Barbera is de docent die enorm veel verschillende dingen kan! Ze geeft bij Got2groove dans en zanglessen. Hiernaast is ze ook theatermaker, actrice en kok.
Barbera vertelt:

Lesgeven is het knowhow over brengen in dit geval aan kinderen en een band opbouwen met ze. Ik zie mijn leerlingen als familie en als mijn eigen kinderen, zo ga ik ook met ze om. Je leert hun niet alleen dansen maar ook normen en waarden lessen die ze elke dag kunnen toepassen in hun leven.

Barbera houdt van koken en knuffelen met haar hond.Eriksson
Eriksson is al lange tijd een geweldige docent bij got2groove. Hij is een allround danser en docent en geeft bij Got2groove Afro house.

Erikson vertelt:
Afro house stijl geef ik omdat het een stijl is waar ik gespecialiseerd in ben. Het is een stijl die ik al jaren beheerst. Het les geven is voor mij superleuk omdat ik veel interactie heb met de kids. Het feit dat ik van mijn werk mijn hobby heb kunnen maken is geweldig.

Eriksson houdt van dansen, lekker uit eten en boeken lezen waar ik inspiratie kan halen voor mijn choreografieën.


Flavio
Flavio is onze hiphop docent. Hij is een leuke meester die lesgeeft bij ons.

Flavio vertelt zelf:

Ik vind het leuk om een ander te helpen groepen met dans en hier plezier in te hebben.

Flavio houdt, naast het les geven, van skateboarden en inlineskaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat